Anar a la plana de números del butlletí

abril 2018
InfoEmprenedoria Maresme
ABRIL 2018

Apunts

El Consell Comarcal del Maresme inicia aquest mes d’abril el seu calendari d’activitats formatives adreçades a empreses i emprenedors.

Graficas Consolidat


El passat 22 de març va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal del Maresme la presentació, per cinquè any consecutiu, del programa CONSOLIDA’T.

Aquesta actuació d’assessorament empresarial està subvencionada al 100% pel Departament d'Empresa, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i col·laboren en la seva realització el Servei d’Emprenedoria de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme i la Fundació Universitària Martí l’Humà (FUMH).

Maresme Centre de Negocis Exterior

Maresme Centre de Negocis ofereix una magnífica oportunitat per disposar d´espais on desenvolupar la feina en un entorn seriós, agradable, tranquil i cèntric.

Situat davant mateix de l´estació de RENFE de Mataró, el Centre, que depèn del Consell Comarcal del Maresme, té vocació d´ajuda a emprenedors/res que vulguin posar en marxa el seu negoci, oferint assessorament i suport personalitzat a càrrec dels professionals del Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme.

Emprenedors 1


El passat any 2017 va resultar especialment productiu per al Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme.

L’entitat, depenent de l’Àrea de Promoció Econòmica, i acreditada per la Xarxa Emprèn de la Generalitat de Catalunya, ofereix suport a emprenedors, empreses i autònoms per estructurar, impulsar i consolidar els seus projectes o per incrementar el volum i les oportunitats de negoci d’activitats ja establertes.

Centinel


En Jordi i en Miquel són dos socis fundadors d’una empresa que es dedica a treballs tècnics amb drons.

També tenen una acadèmia de formació; formen gent jove per fomentar l’accés al món laboral.

Per estructurar, impulsar i consolidar el seu projecte, es van deixar assessorar pel Servei d’Emprenedoria de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme.

Avui, CENTINEL DRONE és ja una realitat.

SERVEI D'EMPRENEDORIA DEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME                        

Telèfon: 936 931 450

Correu electrònic: emprenedoria@ccmaresme.cat

Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa