Anar a la plana de números del butlletí

abril 2019
InfoEmprenedoria Maresme
ABRIL 2019

Presentació de la programació formativa per aquest any 2019 que el Servei d'Emprenedoria del Maresme ha preparat per a persones emprenedores i empreses. Una àmplia varietat temàtica per a totes les necessitats.

Activitats formatives Servei Emprenedoria CCM 2019

El Servei d´Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme, ofereix informació i assessorament personalitzat a aquelles persones de la comarca que vulguin emprendre un projecte empresarial o tinguin una idea de negoci.

Programa de suport a empreses amb un alt potencial de creixement. Si creus que t'interessa participar-hi pots presentar la teva candidatura fins el 3 de juny de 2019!.

Accelera el creixement

Programa de suport a la consolidació, l'enfortiment i la reinvenció del treball autònom. En aquesta nova edició el Consell Comarcal del Maresme hi col·labora amb una desena d'empreses i persones emprenedores de la comarca. Estem ja en plena marxa, i fins a finals de novembre els participants rebran recursos tècnics i formatius per a millorar les seves capacitats i aptituds.

Consolida't

Joves per Emprendre inicia l'etapa de formació individual. Gràcies a l'acompanyament de professionals experts, els joves participants reben una atenció personalitzada per a treballar i aprofondir en tots els aspectes rellevants del seu projecte empresarial.

Joves per Emprendre 2018-2019

Les cooperatives CuEmE entren a la fase de producció i venda. Una de les accions de sensibilització que el Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme porta a terme, és el foment de la cultura i l'esperit emprenedor a l'escola des d'edats primerenques. 

CuEmE

 Can Puixic    Can Puxic

En Francesc Ribas forma part d´una família de quatre generacions de pagesos. El 2003 es va incorporar a l´empresa familiar de cultiu de tomàquet de temporada. Al 2015, va començar la realització de les proves pilot per determinar els paràmetres òptims del control de clima i del programari d´un nou model de cultiu. Al 2017, va iniciar el primer cicle de cultiu complert amb el Model 365, un procés de treball integral que permet allargar el cicle i augmentar la qualitat del cultiu convencional del tomàquet. Tanmateix, va crear la seva pròpia empresa amb el nom comercial de Can Puxic, que ofereix Tomàquet Premium de proximitat tot l´any a Premià de Dalt. Amb 31 anys, ha rebut el premi PITA 2018, consistent en innovació tecnològica en el sector agroalimentari, en la modalitat de jove emprenedor innovador.

SERVEI D'EMPRENEDORIA DEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME                        

Telèfon: 936 931 450

Correu electrònic: emprenedoria@ccmaresme.cat

Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa