Anar a la plana de números del butlletí

gener 2019
InfoEmprenedoria Maresme
GENER 2019

El proper 18 de gener, a les 12:00h, a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme, tindrà lloc la presentació de l’edició 2018-2019 del programa de Garantia Juvenil JOVES PER EMPRENDRE.

JOVES EMPRENDRE2

El proper 31 de gener, a les 12:30h, tindrà lloc a la seu del Consell Comarcal del Maresme (Maresme Centre de Negocis) la presentació, per sisè any consecutiu, del programa CONSOLIDA'T.

foto consolidat 2

En el transcurs d’aquest any 2019, està previst que el Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme s'incorpori a la XARXA REEMPRESA com a Punt d'Atenció.

xARXA

L’activitat Grup de Dones de Microcrèdits Any 2018 consisteix en una col·laboració entre el Consell Comarcal del Maresme i l’associació Dones pel Futur.

MICROCREDITS

La Carme Bori Esquius és la creadora d’una empresa amb un nou concepte de disseny floral: que les flors estiguin en equilibri amb l’entorn.
Per impulsar el seu projecte, es van deixar assessorar per l’associació Dones pel Futur, amb la qual col·labora el Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme.
FLOW'RSPACE ha nascut amb l’objectiu de revelar l’ànima dels espais.

fLOWRSPACE

SERVEI D'EMPRENEDORIA DEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME                        

Telèfon: 936 931 450

Correu electrònic: emprenedoria@ccmaresme.cat

Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa