Anar a la plana de números del butlletí

novembre 2018
InfoEmprenedoria Maresme
NOVEMBRE 2018

El Consell Comarcal del Maresme proposa, per als propers mesos, interessants activitats formatives adreçades a empreses i emprenedors, que seran impartides a la seu del CCM. 

Formacio Novembre Desembre

El proper 26 de novembre, l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme posa en marxa una nova edició de la Setmana de l’Emprenedoria.

setmana emprenedoria

En el marc de les noves tendències i transformacions industrials, i amb l’objectiu que Catalunya esdevingui un dels territoris pioners a nivell internacional, la Generalitat aposta pels Cupons a la Innovació i a la Internacionalització.

Cupons

L’Institut Català de Finances (ICF), amb la col·laboració tècnica del Departament de Territori i Sostenibilitat, posa en marxa una nova línia de préstecs encaminats a finançar projectes d’economia verda i circular.

Economia verda i circular

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya convoca el Premi Catalunya d’Ecodisseny 2019.

Premis ecodisseny

El Consell Comarcal del Maresme, adherit al programa europeu Garantia Juvenil, ha contractat 4 joves titulats per tal que adquireixin experiència laboral i millorin les seves oportunitats laborals futures.

Pla ocupacio

calvache

CONHACHE és una empresa de sonorització i lloguer d’equip per a esdeveniments de petit format, d’accés per al teixit associatiu local. 
El seu creador, Eduard Calvache, ha seguit tot l’itinerari de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme: primer participant en el programa Joves per Emprendre, i després rebent l’Ajut d’Autoocupació de Garantia Juvenil.

SERVEI D'EMPRENEDORIA DEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME                        

Telèfon: 936 931 450

Correu electrònic: emprenedoria@ccmaresme.cat

Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa