Anar a la plana de números del butlletí

setembre 2018
InfoEmprenedoria Maresme
SETEMBRE 2018

Practiques al ccm

El Consell Comarcal del Maresme s’adscriu un any més al Programa Joves en Pràctiques 2018, per fomentar l’ocupació entre les persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil que han finalitzat els seus estudis i que estan en situació d’atur.

Ajuts autoocupacio

A través del programa Garantia Juvenil, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, promourà Ajuts per a l’autoocupació dels joves, amb l’objectiu de donar-los una oportunitat per iniciar projectes professionals que els permetin desenvolupar les seves capacitats i iniciar-se en la vida laboral.

joves

A través de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme, el programa Fem Ocupació per Joves busca per tota la comarca persones joves que vulguin treballar i empreses que les vulguin contractar.

Ajuts Majors 45 anys

La Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies va aprovar, a finals del passat mes de juliol, les bases per a la concessió de subvencions encaminades a fomentar la incorporació al mercat de treball de persones en situació d'atur més grans de 45 anys.

tallers

Entre el 20 de setembre i el 15 de desembre de 2018, tindrà lloc la novena edició dels Tallers d’Emprenedoria del Maresme per a Joves Estudiants, encaminats a fomentar l’esperit emprenedor i l’autoocupació entre els alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius de qualsevol especialitat.

Activitats formatives 2

El Consell Comarcal del Maresme proposa, per als propers mesos, interessants activitats formatives adreçades a empreses i emprenedors, que seran impartits a la seu del CCM. 

Matronatacio 2

Des de fa 13 anys, el Jordi es dedica a la Matronatació. És a dir: a acompanyar mares i pares en els primers contactes dels seus nadons amb l’aigua.
Per tal de consolidar el seu projecte, es va assessorar a través del Servei d’Emprenedoria de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme.

SERVEI D'EMPRENEDORIA DEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME                        

Telèfon: 936 931 450

Correu electrònic: emprenedoria@ccmaresme.cat

Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa