12.11.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Agenda
Data: Dijous, 13 de març de 2014, 12 h migdia
Lloc: Gremi d'Hostaleria (C/ Germans Thos i Codina, 43 de Mataró)

pèsol 2014Coincidint amb l'inici de les Jornades gastronòmiques de la cuina del pèsol del Maresme, el proper dijous, 13 de març, el Consorci de Turisme presentarà l'opuscle que recull les ofertes culinàries dels 18 municipis participants. A més, el Gremi d'Hostaleria presentarà la XVII Jornades del Plat de Mataró. 

L'acte, en el decurs del qual es podrà assaborir el ja tradicional plat de pèsols, sèpia i patates, anirà a càrrec del President del Consorci de Turisme, Jaume Borrell; el Regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Mataró, Miquel Rey i del President del Gremi d'Hostaleria de Mataró i Maresme, Josep Navarro

 
més informació >
Data: Dimarts, 25 de març de 2014, 12 h migdia
Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme (Plaça Miquel Biada, 1 de Mataró)

El President del Consorci de Turisme del Maresme, Jaume Borrell, presentarà el proper dimarts el nou web de promoció turística de la comarca. Es tracta d'un portal adaptat a les noves plataformes de navegació que, amb un disseny molt visual, apropa al visitant les activitats, el patrimoni i els recursos turístics del Maresme.

 
més informació >
Data: Divendres, 28 de març de 2014, 1 h migdia
Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme

Productes de la Terra MaresmeEl Consell Comarcal del Maresme, la Diputació de Barcelona i els ajuntaments d'Arenys de Mar, Argentona, Montgat i Tiana posaran en marxa un mercat itinerant per aquestes 4 poblacions maresmenques de venda de Productes de la Terra Maresme. La col·laboració interadministrativa que permetrà iniciar aquest projecte es visualitzarà en un conveni de col·laboració que se signarà el divendres 28 de març a la seu del Consell Comarcal. La firma anirà a càrrec de Miquel Àngel Martínez i Camarasa, President del CCM; Jordi Subirana, Diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona; Estanis Fors, Alcalde d'Arenys de Mar; Ferran Armengol, Alcalde d'Argentona; Francesc Garcia, Alcalde de Montgat; i Esther Pujol, Alcaldessa de Tiana. 

 
més informació >
Data: Dimarts, 1 d'abril de 2014
Ho organitza: Caixaforum

Emprendre vol dir creativitat, iniciativa, energia, passió, esforç, tenacitat, treball en equip i molt més. Vine a conèixer persones que un dia van decidir crear el seu propi projecte i descobreix la seva aventura.

Més informació a: www.arrencaacorrer.org/talents-2020/

 
més informació >
Data: Dimecres, 2 d'abril de 2014, 2/4 de 8 tarda
Lloc: Can Jorba - Equipament juvenil de Vilassar de Mar
Adreça: c. Sta. Eulàlia, 140 - Vilassar de Mar
Durada: fins les 21h
Ho organitza: Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme (Facebook)
 
Data: Dimarts, 8 d'abril de 2014, 2/4 de 10 matí
 
Data: Dijous, 10 d'abril de 2014
 
Data: Dijous, 10 d'abril de 2014, 1/4 de 10 matí
Lloc: Sala Cabanyes (La Riera 110-120 de Mataró)
Durada: De 9:15h a 13:00h
Ho organitza: Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme
Preu: Gratuït


cartellEl Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal organitza, per segon any consecutiu, el Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme. Un espai que vol despertar la cultura emprenedora entre els estudiants de la comarca a partir de ponències d'experts i expeiències de persones que, en el seu dia, van optar per l'emprenedoria. El II Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme es farà el dijous 10 d'abril a la Sala Cabanyes de Mataró.

 
més informació >
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12