12.11.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Agenda
Data: Dimarts, 11 de febrer de 2014, 9 h matí
Lloc: Consell Comarcal del Maresme
Adreça: Plaça Miquel Biada, 1 de Mataró
L´Associació Catalana de Municipis iniciarà el dimarts dia 11 de febrer un cicle de jornades sobre la central de compres del món local de Catalunya. Unes sessions que tenen per objectiu explicar les condicions i processos administratius dels serveis i subministraments que l´ACM i el Consorci Català per al Desenvolupament Local (CCDL) ofereixen als ens locals de Catalunya. Aquest cicle comença al Maresme. El Consell Comarcal del Maresme va ser pioner en oferir als municipis de la comarca el servei de compra conjunta per abaratir despeses. 
més informació >
Data: Dimecres, 19 de febrer de 2014, 9 h matí
 
Abans de començar l'acte, es mantindrà un contacte amb els mitjans de comunicació
Data: Dimecres, 26 de febrer de 2014, 7 h tarda
Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme (Plaça Miquel Biada, 1 de Mataró)

El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, explicarà demà, als alcaldes del Maresme el suport econòmic i tècnic que la Diputació destina a la comarca, així com les principals novetats del Catàleg de serveis 2014. L'acte, que es farà a les 19:00h a la Sala de Plens del Consell Comarcal estarà presidit pel president del CCM Miquel Àngel Martínez i Camarasa.

 
més informació >
Data: Divendres, 7 de març de 2014, 2/4 de 10 matí
 
Data: Dimecres, 12 de març de 2014, 12 h migdia
Lloc: hotel Aqua-Hotel Onabrava de Santa Susanna (Avinguda del Mar)

logo SICTED

Les 71 empreses i serveis de la comarca que han obtingut el distintiu SICTED (Sistema Integral de Calidad Turística en Destinos) rebran demà el diploma que els acredita com a exponents de la bona feina. L'acte, que es farà a l'hotel Aqua-Hotel Onabrava de Santa Susanna, estarà presidit per l'Alcalde de la població, Joan Campolier; el President del Consorci de Promoció Turistica del Maresme, Jaume Borrell; el Diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Ramon Riera, i el Director de les delegacions de la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep Francí.

 
més informació >
Data: Dijous, 13 de març de 2014, 12 h migdia
Lloc: Gremi d'Hostaleria (C/ Germans Thos i Codina, 43 de Mataró)

pèsol 2014Coincidint amb l'inici de les Jornades gastronòmiques de la cuina del pèsol del Maresme, el proper dijous, 13 de març, el Consorci de Turisme presentarà l'opuscle que recull les ofertes culinàries dels 18 municipis participants. A més, el Gremi d'Hostaleria presentarà la XVII Jornades del Plat de Mataró. 

L'acte, en el decurs del qual es podrà assaborir el ja tradicional plat de pèsols, sèpia i patates, anirà a càrrec del President del Consorci de Turisme, Jaume Borrell; el Regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Mataró, Miquel Rey i del President del Gremi d'Hostaleria de Mataró i Maresme, Josep Navarro

 
més informació >
Data: Dimarts, 25 de març de 2014, 12 h migdia
Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme (Plaça Miquel Biada, 1 de Mataró)

El President del Consorci de Turisme del Maresme, Jaume Borrell, presentarà el proper dimarts el nou web de promoció turística de la comarca. Es tracta d'un portal adaptat a les noves plataformes de navegació que, amb un disseny molt visual, apropa al visitant les activitats, el patrimoni i els recursos turístics del Maresme.

 
més informació >
Data: Divendres, 28 de març de 2014, 1 h migdia
Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme

Productes de la Terra MaresmeEl Consell Comarcal del Maresme, la Diputació de Barcelona i els ajuntaments d'Arenys de Mar, Argentona, Montgat i Tiana posaran en marxa un mercat itinerant per aquestes 4 poblacions maresmenques de venda de Productes de la Terra Maresme. La col·laboració interadministrativa que permetrà iniciar aquest projecte es visualitzarà en un conveni de col·laboració que se signarà el divendres 28 de març a la seu del Consell Comarcal. La firma anirà a càrrec de Miquel Àngel Martínez i Camarasa, President del CCM; Jordi Subirana, Diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona; Estanis Fors, Alcalde d'Arenys de Mar; Ferran Armengol, Alcalde d'Argentona; Francesc Garcia, Alcalde de Montgat; i Esther Pujol, Alcaldessa de Tiana. 

 
més informació >
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12